Apple Watch Series 10 ve AirPods 4 Türkiye’de Satışta

Apple Watch Series 10 ve AirPods 4 Türkiye’de Satışta

Apple’ın 9 Eylül’de düzenlediği iPhone 16 etkinliğinde tanıtılan Apple Watch Series 10 ve AirPods 4 modelleri bugün ülkemizde satışa sunuldu. Bunların yanında USB-C şarj portuna sahip AirPods Max ve yeni Siyah Titanyum renk seçeneğine kavuşan Apple Watch Ultra 2 modellerinin de ülkemizdeki satışı bugün başladı.

Apple Watch Series 10

Şimdiye kadarki en büyük ekranlı Apple Watch modeli olarak öne çıkan Series 10 Alüminyum ve Titanyum kasa seçeneklerine sahip. 6 metre derinliğe kadar çalışabilen derinlik göstergesinin yanında su sıcaklığı sensörüne de sahip. Apple Watch Series 10’un ekranının büyüklüğü dışında dikkat çeken bir diğer özelliği ise yatay açılardan %40’a kadar daha fazla parlaklık sunması. Bu sayede kolunuz masanın üstündeyken saate bakmak gibi kullanımlarda saatin ekranı daha kolay görülebiliyor.

42 mm ve 46 mm kasa boyutlarına sahip olan modelin ülkemizdeki başlangıç fiyatları şöyle:

  • Alüminyum 42 mm: ₺18.299
  • Alüminyum 46 mm: ₺19.599
  • Titanyum 42 mm: ₺44.299
  • Titanyum 46 mm: ₺46.099

AirPods 4

AirPods 4 iki farklı model olarak karşımıza çıkıyor. İki modeli ayıran şey ise Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği. ANC özelliğine sahip AirPods 4 modelinin şarj kutusu Apple Watch şarj aleti veya Qi sertifikalı kablosuz şarj aletleriyle de şarj edilebiliyor. Bunun dışında modeller arasında bir fark bulunmuyor. AirPods Pro 2 modelinde de karşımıza çıkan H2 çipi daha iyi bir ses kalitesi ve deneyim sunuyor. Apple, AirPods 4’ün daha evrensel bir tasarıma sahip olduğunu ve daha fazla kullanıcının kulağına uyumlu olduğunu belirtiyor.

Ülkemizde standart AirPods 4 modeli ₺5.779, Aktif Gürültü Engelleme özellikli model ₺7.999 fiyatlarla satışa sunuluyor.

AirPods Max

Apple, AirPods Max modelinin donanımında pek bir değişiklik yapmadı. Lightning yerine USB-C şarj portu eklenen model ayrıca yeni renk seçenekleriyle birlikte satışa sunuldu. USB-C’li AirPods Max’in ülkemizdeki fiyatı ₺26.999 olarak belirlenmiş.

Apple Watch Ultra 2

Donanım olarak bir değişiklik bulunmaya Apple Watch Ultra 2 modeli de karşımıza yeni bir Siyah Titanyum renk seçeneğiyle çıkıyor. Apple, hem Natürel Titanyum kasayla hem de Siyah Titanyum kasayla uyumlu Titanyum Milano Loop kayışlarını da yeni renk seçeneğiyle birlikte satışa sunuyor. Ultra 2’nin ülkemizdeki başlangıç fiyatı ₺49.999. Kayış olarak yeni Titanyum Milano Loop seçilirse fiyatlar ₺59.999 seviyesine yükseliyor.