Apple Watch Ultra 2: Şimdi Siyah Renk Seçeneğiyle

Apple Watch Ultra 2: Şimdi Siyah Renk Seçeneğiyle

Apple, geçen yıl tanıttığı Apple Watch Ultra 2 modeline bir dizi yenilikler getirdi. Bunlar arasında yeni bir titanyum kayış ve dikkat çekici bir siyah renk seçeneği bulunuyor.

Yeni Siyah Titanyum Kasa

Apple Watch Ultra 2, mevcut natürel titanyum kasaya ek olarak, tamamen yeni bir siyah kaplama ile sunuluyor. Bu yeni siyah titanyum kaplama, özel bir püskürtme işlemiyle elde ediliyor ve çizilmeye karşı dayanıklılığını artıran elmas benzeri karbon kaplama içeriyor. Ayrıca, saatin arka kristali koyu renkli zirkonyum ile üretilmiş ve bu da saatin zarif ve şık görünümünü tamamlıyor.

Titanyum Milano Loop Kayış

Apple, bu model için yeni bir Titanyum Milano Loop da tanıttı. Bu kayış hem su sporları hem de günlük kullanım için uygun olarak tasarlanmış. Havacılık ve uzay endüstrisi standartlarında titanyumdan dokunan bu kayış, hafif ve aşınmaya dayanıklı bir yapıya sahip. Kayış, çift düğmeli paraşüt tarzı tokasıyla pratik bir kullanım sunuyor ve hem Natürel Titanyum hem de Siyah Titanyum renk seçenekleri mevcut.

Apple Watch Hermès Ultra 2

Apple, Hermès ile olan iş birliğini genişleterek yeni Apple Watch Hermès Ultra 2 modelini tanıttı. Bu özel sürüm Hermès Maritime kadranı ile geliyor. Hermès Ultra 2, özellikle su sporları için dayanıklılık sağlayan, yüksek yoğunluklu dokuma bir En Mer kayışına sahip. Bu kayış, premium bir görünüm sunarken güvenlikli titanyum tokasıyla spor aktivitelerine de uygun bir dayanıklılık sağlıyor.

Fiyat ve Satış Tarihi

Apple Watch Ultra 2 yeni renk seçenekleri ve kayışlarla birlikte ülkemizde 20 Eylül’de ön siparişe açılacak ve 27 Eylül’de satışa çıkacak. Saatin ülkemizdeki başlangıç fiyatı ₺49.999. Kayış olarak Titanyum Milano Loop tercih edilirse bu fiyat ₺59.999 seviyesine yükseliyor.