Apple Store

Apple Akasya’nın çalışma saatleri değişiyor

Apple’ın Türkiye mağazaları dünyanın diğer ülkelerinde olduğu gibi çeşitli önlemlerle 8 Haziran’da yeniden açılmıştı. Şimdiyse yeniden açılan Apple Akasya mağazasının çalışma saatlerinde değişikliğe gidiliyor.

Ülkemizdeki yeniden açılan Apple mağazalarından Zorlu Center’da yer alan Apple Zorlu’nun her gün 10:00 ile 18:00 saatleri arasında hizmet vereceği duyurulurken Akasya AVM’deki mağaza için bu saatler 12:00 ile 20:00 arası olarak açıklanmıştı.

Apple’ın sitesindeki çalışma saatleri bilgisine göre Apple Akasya mağazası yarından itibaren Zorlu Center’daki mağaza gibi her gün 10:00 ile 18:00 saatleri arasında açık olacak.

Apple yeniden açılan mağazalarında koronavirüse karşı önlem almayı sürdürüyor. Buna göre bu mağazalarda aynı anda bulunabilecek kişi sayısı kısıtlanırken mağaza içinde maske takmak zorunlu kılınıyor. Maskelerin Apple tarafından temin edileceği söyleniyor. Girişte ateş ölçümü gerçekleştirilen mağazalarda özellikle teşhir ürünlerinin ve çevresinin sürekli olarak temizlendiği söyleniyor.

Apple mağazaların yeniden açılmasına rağmen zorunda kalmadıkça müşterilerinin mağaza gelmemesini tavsiye ediyor. Mağazalara gelmeden önce Apple Destek uygulaması veya Apple Online Store gibi çevrimiçi çözümleri denemelerini öneriyor. Apple mağazalarına randevusuz gidenlerin de mağaza içi kişi sınırlaması nedeniyle kapı önünde kuyrukta bekleyebileceği belirtiliyor.