Uygulamalar

Apple Arcade’de bu hafta: SüngerBob Köfte Avı

Apple Arcade’e bu hafta eklenen oyun SüngerBob Köfte Avı oldu. Macera kategorisindeki oyunu iPhone, iPad, Apple TV ve Mac ile oynamak mümkün.

App Store’da Köfte Avı olarak geçen oyunun ismi açıklamada ve oyun içinde SüngerBob: Burger Köftesi Avı olarak çevrilmiş. Oyunda seslendirmeler İngilizce olsa da menü dili ve altyazılarda Türkçe mevcut.

SüngerBob Köfte Avı tür olarak Ubisoft’un Rayman oyunlarına benziyor. Bu durum oyunun mobilde görmeye alışık olduğumuz sonsuz koşu türünde olmasından korkanları rahatlatmıştır.

Oyunun bölümlerinde 3 tane spatula ve bölümden bölüme değişen miktarda para bulunuyor ve bunların hepsini toplayabilmek için SüngerBob’un arkadaşlarını kurtarmak gerekiyor.

Patrick, Sandy, Squidward gibi SüngerBob’un arkadaşlarının hepsi ayrı özelliklere sahip ve bölümlerdeki gizli yerleri keşfedebilmek için belirli bir karaktere sahip olmak gerekebiliyor.

SüngerBob Köfte Avı oyunu dokunmatik kontroller kullanılarak oynanabildiği gibi oyun kumandası desteğine de sahip. DualShock 4, Xbox One Wireless Controller veya başka bir oyun kumandası kullanarak da SüngerBob’un arkadaşlarını ve Yengeç Burger formülünü Plankton’dan kurtarabilirsiniz.

Tek oyunculu oyunun boyutu iOS aygıtları için 800 MB’a yaklaşırken Mac’te bu boyut 500 MB’ın altında. Apple Arcade üyeliğine sahipseniz oyunu iPhone, iPad ve Apple TV için App Store’dan veya Mac için Mac App Store’dan indirebilirsiniz.