Apple Watch

Apple Watch Series 3 tanıtıldı

Apple, 12 Eylül’de düzenlediği etkinlikte yeni iPhone modelleriyle birlikte Apple Watch Series 3’ü de tanıttı.

Apple Watch Series 3’ün en dikkat çekici özelliği iPhone’a bağlı kalmadan hücresel veri kullanımı ve telefon görüşmeleri imkanı sunması oldu. Bu özellik SIM kart takılarak değil yerleşik eSIM kullanılarak hayata geçiriliyor. iPhone ile aynı numarayı ve tarifeyi paylaşma üzerine kurulu bu sistem hücresel özellikli Apple Watch Series 3’ün yalnızca anlaşmalı operatörlerle kullanılabilmesine imkan tanıyor.

Apple Watch Series 3, hücresel özelliklerin dışında S3 ve W2 çipleriyle de dikkat çekiyor. Daha hızlı uygulama açılış süreleri başta olmak üzere daha akıcı bir Apple Watch deneyimi sunan çift çekirdekli işlemciye sahip S3 çipi sayesinde Siri ilk defa Apple Watch’ın yerleşik hoparlörünü kullanarak konuşabilecek. W2 çipi de Apple Watch’ın kablosuz bağlantılardaki verimliliğini artırarak pil ömründen taviz vermeden performansı artıracak.

Apple Watch Series 3’te GPS’e ek olarak kazanılan yükseklik, çıkılan kat gibi bilgilere ulaşmayı sağlayacak barometrik altimetre bulunuyor.

Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Japonya, Porto Riko, İsviçre, İngiltere ve ABD’de anlaşmalı operatörlerle kullanılabilecek olan GPS ve hücresel özellikli Apple Watch Series 3 modelinin yanında yalnızca GPS’e sahip Apple Watch Series 3 modelleri de satışa sunulacak.

Ne zaman satışa çıkacak?

Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) Avustralya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Japonya, Porto Riko, İsviçre, İngiltere ve ABD’de 15 Eylül Cuma günü siparişe açıldı ve 22 Eylül Cuma günü satışa sunulacak. Bu modelin diğer ülkelerde çıkışı gelecek yıl gerçekleşecek.

Apple Watch Series 3 (GPS) Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Portekiz, Porto Riko, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, İngiltere ve ABD’de 15 Eylül Cuma günü siparişe açıldı ve 22 Eylül Cuma günü satışa sunulacak. Bu model ülkemizde 29 Eylül Cuma günü satışa sunulacak.

Apple Watch Nike+ Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Guam, Hong Kong, Macaristan, Hindistan, İrlanda, İtalya, Japonya, Kuveyt, Lüksemburg, Makao, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Porto Riko, Katar, Rusya, Suudi Arabistan, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan, Tayland, BAE, İngiltere, ABD ve Türkiye’de 5 Ekim Perşembe günü satışa sunulacak.

Fiyatı ne kadar olacak?

Apple Watch Series 3 modellerinin ülkemizdeki fiyatları şöyle:

  • Apple Watch Series 3 Alüminyum Kasa ve Spor Kordon
    • 38 mm: 1649 TL
    • 42 mm: 1799 TL
  • Apple Watch Nike+ Alüminyum Kasa ve Nike Spor Kordon
    • 38 mm: 1649 TL
    • 42 mm: 1799 TL

Ayrıca Apple Watch Series 1 modellerinin de satışı sürüyor.

  • Apple Watch Series 1 Alüminyum Kasa ve Spor Kordon
    • 38 mm: 1199 TL
    • 42 mm: 1349 TL