iPhone

Yeni iPhone kalıplarının fotoğrafları ortaya çıktı

Apple’ın bu sonbaharda iPhone’un 10. yıldönümüne özel olarak üç yeni iPhone modeli tanıtması bekleniyor. iPhone 7’nin tasarımına sahip iPhone 7s ve iPhone 7s Plus modellerinin yanında yeni tasarıma ve daha gelişmiş özelliklere sahip iPhone 8’in de tanıtılacağı konusunda artık herkes hemfikir. Bu düşünceyi destekleyen yeni fotoğraflar ise kılıf üreticileri tarafından kullanılan iPhone kalıplarına ait.

Çin’in popüler sosyal medya platformu Weibo’da ortaya çıkan fotoğraflarda kılıf üreticileri tarafından kullanılmak üzere hazırlanmış iPhone 7s Plus, iPhone 8 ve iPhone 7s kalıpları görülüyor. Özellikle yeni çıkacak iPhone’ların boyutlarının karşılaştırılması adına güzel bir örnek olan fotoğraflar bunun dışında bir yeniliği göstermiyor.

iPhone 7s ve iPhone 7s Plus’ın 4.7 inç ve 5.5 inç ekran boyutlarını koruması beklenirken iPhone 8’in neredeyse tamamen ekrandan oluşan bir ön yüze ve 5.8 inç ekrana sahip olacağı düşünülüyor. Ayrıca iPhone 8’de ilk olarak iPhone 7 Plus’ta karşımıza çıkan çift lensli kameranın da bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor.