Apple Store Uygulamalar

Apple’ın Eğitim için Profesyonel Uygulamalar Paketi Türkiye’ye geliyor

Apple, ABD’de Eğitim için Profesyonel Uygulamalar Paketi’ni satışa sundu. Bu paket ile Apple’ın profesyonel uygulamaları eğitim mağazasında üniversite öğrencileri, üniversiteye kayıt yaptıracak öğrenciler, üniversite öğrencisi çocukları için alışveriş yapan aileler, öğretim görevlileri, evde eğitim veren öğretmenler ve her düzeydeki personel için çok daha uygun bir fiyata satılıyor. Apple, Twitter üzerinden bu paketin ABD’nin dışında da satışa sunulacağını duyurdu.


Ayrı ayrı alındığında 2177,95 TL’ye gelen uygulamaların yer aldığı paketin Türkiye fiyatının 700 TL olması bekleniyor. Eğitim için Profesyonel Uygulamalar Paketinin içeriği ve uygulamaların tek başına alındığındaki fiyatları şöyle:

Final Cut Pro X (999,99 TL)

Günümüz kreatif editörlerinin ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanmış Final Cut Pro, çığır açan video düzenleme araçları ve oldukça güçlü bir medya düzeni sunuyor. Ve hem Mac bilgisayarlar hem de macOS Sierra için optimize edilmiş inanılmaz bir performansa sahip.

Logic Pro X (699,99 TL)

Logic Pro, müzik yapmak, kaydetmek, düzenlemek ve mikslemek için ihtiyaç duyduğunuz her şeyi sunarak Mac’inizi bir kayıt ve MIDI prodüksiyon stüdyosuna çeviriyor. Ve 64 bit mimari size her boyutta projenin üstesinden gelebileceğiniz bir güç veriyor.

Motion 5 (184,99 TL)

Motion, gerçek zamanlı olarak sinematik 2D ve 3D başlıklar, akışkan geçişler ve gerçekçi efektler oluşturmayı kolaylaştıran çok güçlü bir hareketli grafik yazılımı.

Compressor 4 (184,99 TL)

Final Cut Pro’dan projeleri dışa aktarırken daha fazla gücün ve esnekliğin keyfini çıkarın. Çıktı ayarlarını özelleştirin, dağıtılmış kodlama sayesinde daha hızlı çalışın ve filminizi iTunes Store’da yayınlamak için kolayca paketleyin. Compressor, özel kodlama konusunda en iyi yardımcınız olacak.

MainStage 3 (107,99 TL)

Canlı performans için optimize edilmiş tam ekran arayüzü, esnek donanım kontrolleri, Logic Pro X ile tam uyumlu eklenti ve ses koleksiyonuyla sahnede Mac’inize yer açın.