iOS Uygulamalar

2016’nın en iyi iPad oyunu

Apple, 2016’nın en iyi iPad oyunu olarak Samorost 3‘ü seçti. Hem iPhone, hem iPad için tasarlanmış olan oyun, App Store’dan 12,99 TL’ye indirilebilir.

App Store Editörlerinin Notu

Macera ve bulmaca oyunları hakkında tüm bildiklerinizi unutun. Çünkü Samorost 3, bu oyunların kurallarını baştan yazıyor. Son derece detaylı tasarımlarına hayran kaldığımız, dokuz farklı gezegen arasında mekik dokuyacağınız bu oyunda, bulmacaları sihirli bir flütün yardımıyla çözeceksiniz. Sanat eseri güzelliğindeki gezegenleri tüm detaylarıyla keşfetmeye, flütten yayılan ezgiilere kulak vermeye ve bulmacaları çözerken keyif almaya bakın. Harika görseller ve müzikler eşliğinde zorlukları aşmanın tadını çıkaracağınız Samorost 3, 2016’nın En İyileri arasında.

Uygulama Açıklaması

Samorost 3, Machinarium and Botanicula’nın ödüllü yaratıcılarından bir keşif macera ve bulmaca oyunudur. Popüler indie oyunlar Samorost ve Samorost 2’nin güncel ve çılgın devamı, Amanista Design’ın en iddialı deneyimlerinden biri oldu.

Samorost 3, sihirli flütünün esrarengiz kökenlerini araştırmak için onun güçlerini kullanarak evrende yolculuk eden meraklı bir uzay cücesini izlemektedir. Güzel çizimler, sesler ve müziklerle hayat bulmuş renkli zorluklarla yaratıklarla ve keşfedilecek sürprizlerle dolu dokuz eşsiz dünyayı ziyaret et.