iPad

Bimeks yeni iPad modelleri için ön sipariş almaya başladı

bimeks

Apple’ın 16 Ekim’deki etkinliğinde tanıttığı yeni iPad’ler bu hafta ABD, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Kanada, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hong Kong, İzlanda, İrlanda, İtalya, Japonya, Lihtenştayn, Lüksemburg, Makao, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Singapur, Slovakya, İspanya, İsveç, İsviçre ve Birleşik Krallık’ta satışa çıktı.

Türkiye’de Ekim sonuna kadar satışın başlayacağını söyleyen Apple hala kesin bir tarih vermiş değil. Fakat teknoloji mağazı Bimeks şimdiden yeni iPad’ler için ön sipariş almaya başladı.

Buradaki önemli nokta ise sipariş sevk tarihi olarak 31 Ekim 2014 yazması. Yani iPad Air 2 ve iPad mini 3’ün Türkiye’ye gelmesi ve Apple tarafından satışına başlanması Ekim sonu olacak gibi gözüküyor.

iPad mini 3’ün yalnızca gümüş renginin 16 GB Wi-Fi modeli bulunan ve 1169 TL’ye satılan Bimeks’te iPad Air 2’nin ön sipariş alınan modelleri ve fiyatları ise şöyle:

Wi-Fi Wi-Fi + Hücresel Veri
16 GB 1449 TL 1819 TL
64 GB 1729 TL 2099 TL
128 GB 2379 TL

Bimeks iPad Air 2’nin 128 GB Wi-Fi modelini şu anda satmıyor olsa da fiyatlandırmaya baktığımız zaman 2009 TL fiyatına sahip olacak gibi görünüyor. Fiyat aralıkların Apple’ın çevrimiçi mağazasındakilerle uyuşuyor. Büyük ihtimalle Apple’ın iPad Air 2 Türkiye satış fiyatları da bu şekilde olacaktır.

Eğer Apple’ı beklemeden iPad Air 2 siparişi vermek istiyorsanız Bimeks‘in sitesinden bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yine de siparişlerinizin 31 Ekim’de gönderileceği düşünülürse bence çok acele etmemekte fayda var.