iPhone

Apple’ın yeni iPhone 5s reklamı: Parenthood

Apple geçtiğimiz gün yeni bir iPhone 5s reklamı yayınladı. Reklamın ismi “Parenthood” yani ebeveynlik. Reklamda çalan şarkı “Julie Doiron – Life of Dreams”.

Reklamda kullanılan uygulamalar da şöyle:

Withings WithBaby

Türkiye Apple Online Store’unda da bulabileceğiniz Withings Akıllı Bebek Monitörü ile çalışan uygulama bebeğinizi sadece görmekten daha fazlasını yapabilmenize olanak sunuyor. Çok renkli gece lambası, ses, hareket, ısı ve nem denetimi, bunların belli değerleri aşmasıyla ebeveynleri uyarma bunlardan birkaçı.

MyTeeth

Çizimler yardımıyla çocuklara doğru bir şekilde diş fırçalama alışkanlığı kazandırmayı amaçlayan bu uygulamada maalesef Türkçe desteği bulunmuyor.

DRAWNIMAL

Hayvanlar yardımıyla çocuklara abeceyi öğretmeyi amaçlayan uygulamada yalnızca İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca ve İtalyanca desteği bulunuyor.

Pet Manager PRO

Evcil hayvanınıza taktığınız izleme cihazı sayesinde daima hayvanınızı iPhone’unuz ile takip etme imkanı sunan uygulama ayrıca onun sağlığıyla ilgili verileri de takip etmenize olanak tanıyor.

WeMo

Türkiye Apple Online Store’unda da bulabileceğiniz Belkin WeMo Switch ile çalışan uygulama evinizdeki neredeyse her şeyi kontrol etmenize olanak sağlıyor. Bunu tabi ki prize takılan WeMo Switch yardımıyla elektriği vererek ve keserek yapıyor.

Kinsa

Kinsa Akıllı Termometre ile çalışan uygulama daha akıllı ölçümler yaptığını söylüyor. Aile profili oluşturulup herkes için ayrı ölçüm yapıp saklayabilen uygulama çocukların ölçüm sırasında sakin durmalarını sağlamak için eğlenceli oyalama yöntemleri de geliştirmiş.

Nike+ Running

Nike+ Running GPS yardımıyla koşu parkurunuzu, hızınızı vs. takip edebilmenizi sağlayan ve motivasyon konusunda da işe yarar yöntemler kullanan bir uygulama. Sık sık koşu yapmayı sevenler bu uygulamayı. zaten kullanıyorlardır.

Parrot Flower Power

Parrot Flower Power Bitki Sensörü ile birlikte çalışan uygulama sayesinde bitkilerinizin gelişimini ve ihtiyaçlarını takip edebilir, gereken müdahalelerde bulunabilirsiniz.