iPhone

Turkcell’den iPhone 4S için önsipariş benzeri uygulama

Ülkemizde iPhone konusunda benim yaşadığım en büyük sıkıntı maalesef önsipariş fırsatı olmaması. Bu sene de operatörler bir umut belki önsipariş uygulaması başlatır diye takip ederken Turkcell’in müşterilerine buna benzer bir fırsat sunduğunu gördüm ve paylaşayım istedim.

Merakla beklediğiniz iPhone 4S, 16 Aralık’ta Turkcell’de!

Aşağıdaki formu doldurarak, talebinizi iletin, iPhone 4S’i 16 Aralık’tan itibaren kapınıza getirelim. Kampanya katılım koşullarını sağlayan, şanslı ilk 2.000 kişiden biri olmak için, acele edin!

Kampanya katılım koşulları: 16. Aralık 2011 tarihinden itibaren, başvuruda bulunan ilk 2.000 kişi, telefonla aranacak, teklif detayları telefonda aktarılacak, belirttikleri adreste, kendileri ziyaret edilerek 24 ay süreli sözleşme imzalanacaktır. Ürün teslimatı kurye aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Başvuru adedi 2.000 ile sınırlıdır. “iPhone 4S Kapınıza Gelsin” Bireysel Cihaz kampanyası için sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illerinden talep toplanabilecektir. Diğer iller kapsam dışıdır. Kampanyadan, 12 aydan uzun süreli Turkcell Bireysel faturalı hat sahibi müşteriler, son 6 ay fatura toplamı 250TL ve üzeri olduğu sürece ve Platinum ve Platinum Plus paketlerden herhangi birine abone olmayan son 7 aydır Turkcell müşterisi olan ve son 7 ayın içinde herhangi 6 ay fatura tutarı minimum 140TL ve ortalaması 150TL ve üzeri olan Bireysel faturalı müşteriler yararlanabilmektedir. Kredi kartı ile tahsilat seçeneği, Ayağınıza iPhone 4S kampanyasında geçerli değildir. Fatura üzerinden tahsilat gerçekleşecektir. Taahhütnamede belirtilen yükümlülüklere kısmen veya tamamen uyulmaması durumunda ve/veya seçilen kampanyanın süresi sona ermeden kampanyadan ayrılmak istenmesi durumunda ve/veya taahhütnamede belirtilen her bir mobil hattı başka bir mobil operatöre taşındığı durumda söz konusu aykırılığın gerçekleştirildiği aydan itibaren taahhüt süresi bitimine kadar ödenmesi gereken vergiler dahil kalan cihaz taksitleri toplamı ve o güne kadar verilen Turkcell indirimleri toplamı, Mobil hizmet faturasına söz konusu tarihi takip eden fatura döneminde bir kerede yansıtılır. TC Kimlik no bazında, bir abone, iPhone 4 Bireysel Cihaz Kampanyası, Kontratlı iPhone 4S Bireysel Cihaz Kampanyası ile birlikte en fazla 2 adet, tek hattına en fazla 1 adet cihazlı tekliften faydalanabilecektir ve en fazla iki kere kampanyayı iptal etme hakkına sahip olacaktır.

Formu doldurmak için adres: Turkcell