Uygulamalar

Batak Online

Geçtiğimiz hafta 16 Eylül’de çıkan Batak Online Türkiye AppStore’unda Top Free iPhone Apps sıralamasında 1.liğe yükseldi. Gayet güzel olan bu uygulama sayesinde internet üzerinden dünyadaki tüm iPhone, iPod Touch ve iPad kullanıcılarıyla Batak oynama imkanı buluyoruz. İşte oyunun açıklaması ve ekran görüntüleri:

Batak, şans ve taktiğe dayalı 4 kişilik bir iskambil oyunudur. Her oyuncunun amacı o tur için elindeki kartlara göre belirlediği sayıda veya daha fazla el almaktır.

Batak Online ise, internet üzerinden diğer iPhone, iPod Touch veya iPad kullanıcıları ile aynı anda online olarak Batak oynamanıza imkan verir. O anki oyunda yeterli sayıda iPhone kullanıcısı olmaz ise boş yerler robotlar tarafından doldurulur. Batak Online’daki robotlar ortalama bir zorluk derecesine sahip olup, gerçek bir oyuncu gibi oyun oynarlar.

Batak Online’ın İhaleli ve İhalesiz olmak üzere iki farklı oyun modu vardır. Her iki oyun modunda da internet üzerinden diğer kullanıcılar veya robotlarla oynanır. BatakOnline için internet bağlantısı (Wi-Fi, EDGE veya 3G) zorunludur.

Oyun içindeki Yardım ekranında BatakOnline’ın kuralları ile ilgili detaylı bilgi yer almaktadır.

Bu ücretsiz uygulamayı AppStore’dan indirebilirsiniz.