iPad iPhone

Vodafone MikroSIM

Vodafone’dan “iPad Ve iPhone 4”e Özel Yeni Nesil Sim Kart

Vodafone Turkiye, iPad ve i Phone 4 için ozel olarak tasarladığı “Vodafone MikroSIM”i kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Her iki cihazda da kullanılabilen MikroSIM, 974 Vodafone CepMerkezi’nde muşterilerle buluşuyor.

Mobil iletişimin dunya lideri Vodafone, en ileri teknolojileri Turkiye’deki kullanıcıların hizmetine sunmaya devam ediyor. Vodafone Turkiye’nin teknoloji meraklılarının buyuk bir ilgiyle takip ettiği Apple iPad ve iPhone 4 için ozel olarak tasarladığı “Vodafone MikroSIM” tum Vodafone CepMerkezleri’nde yerini alıyor.

Hem iPad hem de iPhone 4’te kullanılabilen “MikroSIM” ile kullanıcılar, Vodafone 3G farkıyla sınırsız bir şekilde internette dolaşabilecek.

Vodafone MikroSIM’de yer alan farklı uygulamalar sayesinde, iPad ve iPhone 4 sahipleri, e-postalarına hızlı bir şekilde ulaşırken, internet uzerinden tum zengin uygulamaları kolayca indirecekler. Yeni MikroSIM’in sağladığı olanaklarla kullanıcılar, rehberlerini rahatlıkla yedekleyebilecek ve Caller Xchange (Kartvizit) ozelliğiyle de tum kartviztlerini tek yerde toplayabilecekler.

Vodafone MikroSIM’i değerlendiren Vodafone Turkiye Terminal Bolum Başkanı Yucel Kubanç, iPad ve iPhone 4’un Turkiye’de henuz satışa sunulmamasına karşın bu iki cihazda da kullanılabilecek ve Vodafone kullanıcılarına ozel farklılıklar taşıyan MikroSIM’i tasarladıklarını belirtti.

Kubanç şunları soyledi:

    "Vodafone MikroSIM'i cihazlar henuz gelmeden satışa sunmaktaki hedefimiz; yurtdışından bu cihazları satın alıp Turkiye'de Vodafone hizmet farkıyla keyfini çıkartmak isteyen muşterilerimize bu imkanı sağlamaktır. Biz muşterilerimizin farklı ihtiyaçlarına cevap vermeyi, herkesin Vodafone 3G hizmetlerinden kolayca yararlanmasını sağlamayı oncelikli gorevimiz olarak kabul ediyoruz. Bu kapsamda daha once Vodemnet paketlerimizi sunmuştuk. Hem faturalı, hem de faturasız hatlar için saatlik, gunluk veya haftalık seçeneklerle sunduğumuz Vodemnet Paketleri internete son derece ekonomik ve hızlı bir şekilde bağlanmayı mumkun kılıyor. Şimdi de Vodafone MikroSIM'i hazırladık. Bu uygulamamız sayesinde kullanıcılarımız iPad ve iPhone 4'leriyle Vodafone hızında 3G internet bağlantısı yapacaklar. İnternette diledikleri gibi ozgurce dolaşacaklar. Ayrıca, bu yeni MikroSIM'de, internet çozumunun yanı sıra yedek rehber ve kartvizitleri tek elde toplama gibi kullanıcıların hayatlarını kolaylaştıracak ek ozellikler bulunuyor."

Vodafone Turkiye tarafından iPad ve iPhone 4 kullanıcılarına ozel olarak hazırlanan Vodafone MikroSIM, Turkiye genelindeki 974 Vodafone Cep Merkezi’nden satın alınabilecek.

Evet sonunda hep sorduğumuz “iPad’te kullandığım bu MikroSIM’i iPhone 4’te de kullanabilecek miyim?” sorusuna beklediğimiz guzel cevap Vodafone’dan geldi. Teşekkurler Vodafone 🙂